Het Nederlandse team plaatste zich succesvol voor de halve finales van de Europa Cup

Nederland is succesvol doorgedrongen tot de kwartfinales van de UEFA Europa League

Het Roemeense team kwam dit keer na vele jaren in de top 16. Zelfs voordat de wedstrijd begon, waren de fans van het Roemeense team al erg enthousiast. het Roemeense team begon erg goed.

Hoewel het Nederlandse team in de Allianz Arena te maken kreeg met hoge druk van Roemeense spelers, weerstonden ze nog steeds de enorme druk. In de eerste 20 minuten ontvingen de spelers van het Nederlandse team, Cody Gakpo, de pass van Xavi Simons en schoten de bal in de benedenhoek van het doel. Hij brak met succes door de doelman van het Roemeense team en nam de leiding om de eerste te scoren doelpunt Aan het einde van de wedstrijd was de stand tussen beide ploegen 1-0, met Nederland EK 2024 Voetbalshirts op voorsprong.

Na de rust scoorde de Nederlandse vervanger Donyell Malen twee doelpunten in de volgende wedstrijd en scoorde met succes twee belangrijke doelpunten voor het Nederlandse team. In de wedstrijd hadden de spelers van beide partijen uitstekende kracht. In de confrontatie was het Roemeense team voortdurend op zoek naar kansen om te scoren, maar de verdediging van het Nederlandse team was moeilijk te doorbreken kwam als invaller in het veld en schoot de bal met succes in het doel nadat hij de pass had ontvangen, waardoor de voorsprong van het Nederlandse team verder werd uitgebreid. In blessuretijd scoorde Custom Donyell Malen Voetbalshirts tweemaal en scoorde het derde doelpunt van het Nederlandse team, waardoor de eigen kwalificatie voor promotie werd verzekerd. Met succes door naar de halve finales.

Custom Donyell Malen Voetbalshirts

In dit duel heeft Oranje uiteraard de lessen uit de eerdere nederlaag tegen Oostenrijk geabsorbeerd en uiteraard grote veranderingen doorgevoerd in dit duel tegen Roemenië, al zijn er nog steeds enkele tekortkomingen. Maar ik geloof dat ze in de volgende wedstrijden lessen zullen blijven leren en betere resultaten zullen behalen in de halve finales.

Nadat het Roemeense team de wedstrijd had verloren, bleven de fans in het stadion om de spelers van het Roemeense team na de wedstrijd toe te juichen. Het is duidelijk dat de prestaties van het Roemeense team in de Europa Cup dit keer de verwachtingen van de fans overtroffen.

De volgende wedstrijd van Nederland Voetbalkits Shirts kinder is op 7 juli tegen Türkiye.

Spelstatistieken

Nederland: 65% balbezit, 4 scoringskansen, 4 schoten, 1 save, 13 hoekschoppen, 9 overtredingen, 2 gele kaarten, 11 missers, 17 schoten binnen het strafschopgebied, 6 buiten het strafschopgebied, 4 buitenspel, 7 onderscheppingen, goedkeuringen drieëntwintig

Roemenië: 35% balbezit, 0 scoringskansen, 5 schoten, 3 reddingen, 4 hoekschoppen, 8 fouten, 2 gele kaarten, 3 gemiste schoten, 2 schoten binnen het strafschopgebied, 3 schoten buiten het strafschopgebied, 0 buitenspel, 9 onderscheppingen, goedkeuringen 36