Marokko versloeg Congo-Brazzaville met 6-0

In de zojuist afgesloten WK-kwalificatiewedstrijden van 2026 voor Afrika versloeg het Marokkaanse team Congo-Brazzaville met 6-0.

In deze wedstrijd scoorde Ayoub El Kaabi een hattrick en met succes 3 doelpunten in de wedstrijd, wat gejuich opwekte bij het publiek.

In de 8e minuut van de eerste helft nam Azzedine Ounahi de leiding door de kans te benutten en scoorde het eerste doelpunt van de wedstrijd. In de 16e minuut kreeg Congo-Brazzaville-speler Yhoan Andzouana een gele kaart. Riad greep de kans en scoorde in de chaos om het tweede punt te scoren.

In de 20e minuut scoorde Ayoub El Kaabi zijn eerste doelpunt van de wedstrijd. In de 39e minuut scoorde Custom Ayoub El Kaabi Voetbalshirts tweemaal en scoorde het tweede doelpunt. Aan het einde van de eerste helft scoorde het Marokkaanse team al 4 punten, de score kwam tot 4-0.

Custom Ayoub El Kaabi Voetbalshirts

In de tweede helft scoorde Marokko respectievelijk in de 53e en 62e minuut van de wedstrijd. Tot het einde van de wedstrijd was de stand 6-0 en had Marokko de nul. Goedkope Marokko Kinder Voetbalshirts is het team dat onder deze negen teams een winning streak van drie wedstrijden heeft weten te handhaven.

Na tien wedstrijden zijn nu de teams bekend die zich hebben gekwalificeerd voor het WK 2026. De kampioenen van de negen groepen kwalificeren zich en het tiende team wordt bepaald via de intercontinentale play-offs.

Marokko en Congo-Brazzaville wedstrijdshirts koop je bij VoetbalOnline Shop!