Nederland verslaat Polen met 2-1

Het Nederlands elftal kende een goede start aan de eerste wedstrijd van de Europa Cup 2024. Meest verrassende speler op de dag van de wedstrijd was ongetwijfeld Wout Weghorst. Deze speler kwam in de 81e minuut van de wedstrijd voluit op zijn kracht spelen. Hij scoorde direct 3 minuten nadat hij inviel en scoorde een belangrijk doelpunt voor het Goedkope Nederland Voetbalshirts team om de wedstrijd te winnen.

Aan het begin van de wedstrijd had het Nederlandse team geen voordeel, maar in de tweede helft herstelden de spelers zich en versloegen het Poolse team.

In de eerste helft nam de Poolse speler Adam Buksa de leiding bij het scoren van het eerste doelpunt van de wedstrijd. In de 16e minuut van de wedstrijd scoorde hij met een kopbal uit een hoekschop vlakbij het balframe. Dit doelpunt zette het Poolse team met succes op voorsprong. Nadat het Nederlandse team tegen Polen had gescoord, versnelden ze hun aanval. In de 29e minuut van de wedstrijd trapte het Nederlandse team Cody Gakpo de bal in het doelframe. Succesvol de score gelijk gemaakt.

Aan het einde van de eerste helft was de stand 1-1. Na een korte pauze voerde coach Michal Probierz van het Poolse team personele wissels door. Deze maatregel had echter geen erg goed effect. In plaats daarvan kwam de hoofdcoach van het Nederlandse team tussenbeide op 81 Invaller Custom Wout Weghorst Voetbalshirts, die in de 20e minuut werd gewisseld, scoorde binnen 2 minuten en 18 seconden spelen direct.

Frankrijk voetbalshirts

Deze speler is ongetwijfeld de beste speler van het Nederlandse team tegen Polen. Wout Weghorst bewees dat hij een sterke invaller was op het WK van 2022 in Qatar. Hij kwam als invaller in actie tegen Argentiniƫ en scoorde twee doelpunten, waardoor de wedstrijd in de verlenging terechtkwam . Het kan gezegd worden dat hij een voetballer is die zeer getalenteerd is in het scoren van doelpunten.

Het Nederlandse team speelt in de volgende wedstrijd tegen Frankrijk voetbalshirts. De Franse speler Mbappe is mogelijk afwezig in dit duel, dus het Nederlandse team kan een groot voordeel hebben bij de overwinning in dit duel.

Spelstatistieken

Nederland: 66% balbezit, 3 scoringskansen, 21 schoten, 6 reddingen, 6 hoekschoppen, 8 overtredingen, 14 tackles, 1 gele kaart, 14 schoten binnen het strafschopgebied, 7 schoten buiten het strafschopgebied, 3 onderscheppingen, 21 ontruimingen

Polen: 34% balbezit, 2 scoringskansen, 12 schoten, 2 reddingen, 3 hoekschoppen, 10 fouten, 15 tackles, 0 gele kaarten, 8 schoten binnen het strafschopgebied, 4 schoten buiten het strafschopgebied, 7 onderscheppingen, 26 ontruimingen

De voetbalshirts van Nederland en Polen uit de UEFA Europa League wedstrijden zijn te koop in de VoetbalOnline Shop!