Southampton versloeg Leeds United met 1-0

Southampton bereikte met succes de Premier League met een totale score van 1-0 tegen Leeds United in het Wembley Stadium en ontving een bonus van £ 140 miljoen.

In de eerste helft van de wedstrijd profiteerde Southampton van het defensieve nadeel van Leeds United. Adam Armstrong brak met succes door en schoot de bal in het doel van Leeds United. In de 35e minuut van de wedstrijd viel aanvaller David Brooks uit het veld vanwege een blessure en kwam invaller Samuel Edozie in het veld. Na de eerste helft kreeg Leeds United in totaal één gele kaart en Southampton Voetbalkits Shirts Kinderen twee gele kaarten.

Na een korte pauze, in de tweede helft van de wedstrijd, bleef Leeds United aanvallen en kansen creëren om doelpunten te maken. Het algehele offensief was erg fel, maar de verdediging van Southampton was ook erg sterk, dus in de tweede helft deed Leeds United Voetbalshirts Heren dat niet. een doelpunt maken. De nederlaag in dit duel betekent dat zij nog maar één seizoen in de Premier League kunnen meedoen.

VoetbalOnline Shop

Leeds United Voetbalshirts Heren

Beste speler: Flynn Downes, Adam Armstrong

De Downes van Southampton controleerden bijna het middenveld in de tweede helft van de wedstrijd, en zijn algehele verdedigende vermogen was zeer goed. Custom Downes Voetbal Shirts wordt door Southampton gehuurd van West Ham United. Hij won eerder de Europa League-titel in zijn eerste seizoen bij West Ham United.

Het succesvolle doelpunt van Adam Armstrong in deze wedstrijd bepaalde de overwinning van deze wedstrijd. Hij is een Engelse voetballer die in 2021 bij Southampton kwam. Dit doelpunt is zijn 24e doelpunt dit seizoen. Met succes de overwinning van Southampton verzekeren.

Spelstatistieken

Leeds United: 58% balbezit, 12 schoten, 2 reddingen, 4 hoekschoppen, 18 fouten, 2 gele kaarten, 3 schoten in het strafschopgebied, 7 spelingen, 10 tegendoelpunten

Southampton: 42% balbezit, 7 schoten, 2 reddingen, 4 hoekschoppen, 13 overtredingen, 6 gele kaarten, 6 schoten in het strafschopgebied, 24 spelingen, 9 tegendoelpunten